Mera lantliv

Fredag! Jag har pyntat lite mer i sovrummet nu på morgonen och jag ska visa er resultatet i helgen. Och igår köpte jag för första gången i mitt liv tidningen Lantliv… Ja, ”dit e far, far e…” Som ni säkert förstått så kan jag just nu inte se mig mätt på julhem stylade enligt den lantliga stilen, och här kommer ytterligare några bilder som jag fallit som en fura för. Speciellt mycket gillar jag trappan med lyktorna och fårskinnet nedanför. Det ska vara mycket vitt, och så lite rött ovanpå.
Nu ska vi bara softa och smälta den goda julbuffén som vi åt här igår. Veckostädningen avklarades igår, liksom veckoinköpen, så nu är det helgmys som gäller för hela slanten. Trevlig helg!

Foto: Bilder från Leva & Bo, Expressen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *