Lusse lelle

Det är lite mycket nu, som ni kanske märker… Den här dagen har gått i lussandets tecken och efter en tidig start med Luciafest på dagis i morse fortsatte lussandet i privat regi. Hos mormor fick vi mat i samband med besöket och sedan besökte vi med vår egen lilla Lucia och tomte deras morbrors husbygge, där elementmonteringen pågått hela dagen. Spännande! Det kan ni läsa allt om här. Därefter fick även släktens allra, allra äldsta uppskattat besök av ljusets drottning, innan vi till slut landade hemma för lite mys före nattningen. Dessvärre är dock mamman mer slutkörd än Lucian…

Foto: Privat

PS Sabina önskade receptet på muffinsen med choklad och apelsin – det kommer imorgon!

0 svar på ”Lusse lelle”

  1. Vilket fint litet Luciatåg! De spred säkert mycket glädje runt sig. 🙂 Du gör så stämningsfulla fotocollage! Vilken version av Photoshop använder du? Jag har inte nästlat in mig in den världen ännu utan kör mest med Picasa. Men de båda går ju inte att jämföra kvalitetmässigt. När vi köper ny dator nästa gång så ska jag nog slå till med Photoshop samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *