Kivi i mängder

Det är mängden som gör det. Titta så snyggt med så många Kivi-lyktor tillsammans – i samma färgskala men olika nyanser. Me like! Man kan nog inte få för många Kivi-lyktor tror jag, de finns ständigt på min önskelista.
Denna vinterlördag inleddes med julgransjakt, och nu har jag varit ut en runda och testat mina nya Icebugs. Nu ska jag paketera presenter med Antonia, som ska på kalas idag. Lillebror sover så jag ska passa på att göra en god dessert till ikväll under tiden. Men vad, det vet jag inte än. Ha en trevlig lördagskväll!

Foto: Hus & Hem

0 svar på ”Kivi i mängder”

  1. Sååå snyggt!
    Jo jag har också endel Kivi-lyktor:)
    Men mina skulle nog tyvärr inte vara så fina ihop som på din bild, då färgerna på mina lyktor inte skulle göra sig så bra tillsammans.
    Kanske ska investera i några nya;)

  2. Kivilykor är en favorit även här, jag kör med klara och gråa och sen plockar jag in nån färgad därtill efter humör och årstid:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *