Jul med Ernst anno 2010

Missa inte Jul med Ernst på TV4 ikväll! Ernst firar som vanligt in julen med ett par pysselprogram och i år återvänder han till årets stora sommarprojekt, Lindesby hytta i Järnboås. Nu ska han fixa julstämning i hyttan i Bergslagen med pyssel och pynt. Det blir bland annat en julstjärna av kvistar och en granrismatta. Ernst syr en julkudde och så blir matlagning och julgodis. Dessutom tar han med oss på ett besök till Österrike och släkten Kirchsteigers hemstad, Neunkirchen, där det blir tårtbak och släktkalas. I det andra och sista avsnittet , som sänds imorgon tisdag, kommer Tina Nordström och Carl-Jan Grankvist på besök och äter julmiddag. Läs mer här eller här.

Foto: via jarnboas.se


0 svar på ”Jul med Ernst anno 2010”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *