Fjärde advent

En liten uppdatering ska jag försöka få till nu, fastän motivationen tryter. Igår var det dags för efterlängtad tjejmiddag hemma hos oss, då alla wi ”AW-mammor” samlades för den årliga julmiddagen. Stackars Antonia som nu har feber för tredje dagen, fick finna sig i att ligga och tittat på film medan Jonas och Amadeus for på pizza för att hålla sig undan.

Kul hade vi – lite segare är det idag. Nu på förmiddagen har vi klätt julgranen som i år är både för bred och för kort. Men sådana detaljer orkar jag inte haka upp mig på längre. Och nu var det på något vis nog med tristess för barnen, som varit inne i en vecka nu pga kölden, blåsten och sedan också febern. Så Jonas plockade fram en av julklapparna i förväg – en efterlängtad Cars-bilbana. Och Antonia blev så glad att hon grät! Dagen är räddad för deras del. Själv borde man väl släpa sig ut på en promenad i den iskalla vinden.

Foto: Privat

6 svar på ”Fjärde advent”

  1. Hoppas du hittar motivation att fortsätta blogga! Det är så roligt att se dina fina bilder och collage. Vilken massa tid du måste sätta ner på det! Förstår att det inte kan vara så roligt att bara ”ge” utan att få nåt tillbaka som tex kommentarer och hälsningar : ( Men jag tror nog vi är en hel massa ”där ute” som i det tysta inspireras och fascineras av allt det fina vi ser!! Så fortsätt!
    Vad är det för ”röra” du har på snittarna? Ser god ut!

    1. Tack 🙂 Ja, du har så rätt, men å andra sidan startade jag ju bloggen för min egen skull – inte för läsarnas. Och det får jag ibland påminna mig själv om. Receptet kommer på tisdagväll här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *