Chocolate cupcakes med julsmak

Här kommer det efterfrågade cupcakereceptet. Det är så här att jag inspirerades av detta recept, men var tveksam till några saker. Bl.a. att det inte innehöll någon blockchoklad, och att frostingen innehöll vispgrädde, vilket onekligen gör den mycket lösare än vanlig frosting. Därför tog jag helt enkelt Leilas recept på chocolate cupcakes, som jag vet att funkar och är jättebra. Jag ersatte kaffet med pressade apelsinsaft, tillsatte rivet apelsinskal och gjorde det samma med frostingen. Vips så föddes dessa julinspirerade cupcakes. Jag gjorde frostingen utan kakao, eftersom jag ville ha den ljus denna gång, men det får man ju göra hur man vill.

Foto: Eget collage, bild från Wikipedia

0 svar på ”Chocolate cupcakes med julsmak”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *