Brev till tomten

Hinner man ännu skicka brev till tomten? Egentligen är det helt onödigt, jag har redan fått min julklapp, men för mitt eget höga nöjes skull har jag plitat ihop en liten önskelista till. Och nej, det är glest mellan inredningsprylarna den här gången också. Fokus ligger liksom på allt annat just nu känns det som.
På listan, uppifrån vänster:
Varma vinterstövlar (HobbyHall), kokboken från TV-programmet Halv åtta hos mig (AdLibris), klänning från Odd Mollys vårkollektion 2011, lång vinterjacka från Peak Performance, gångstavar, eldkorg från Röshults och ett makroobjektiv från Tamron. Ja, helst ska det ju vara Canons eget objektiv förstås, men det fanns på min förra önskelista och eftersom det inte gav något resultat (vilket är föga förvånande med tanke på priset) så försöker jag med en billigare variant den här gången.

Foto: Eget collage med bilder från ovanstående sidor m.fl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *