Bordbygge

Martin Timell är onekligen INTE en av mina favoriter. Följdaktligen är det sällan jag tittar på Äntligen Hemma. Men igår gjorde jag det. Och faktiskt, bordet dom byggde föll både mig och maken i smaken. Betong och träskiva men stålstomme. Och Jonas ville typ gå ner i garaget direkt och börja svetsa och gjuta. För nu ska vi tydligen ha ett sånt här bord på villan, säger han. Och inte mig emot – det vi har där är helt bra, men alldeles för litet. Problemet är bara stolarna då. Wegners stolar, som Lulu valde, lär ju inte komma på fråga med tanke på priset.

Foto: via Hemmakanalen.se

0 svar på ”Bordbygge”

  1. Precis va jag oxå tyckte!! Han kan väl bygga ett åt oss oxå när han e i gång..:) Skitsnyggt! Men att å gubben här att göra det….. får nog vänta tills det växer mossa på mig då…:)

  2. Vi gillade också bordet. Praktiskt med betong på mitten, bara att sätta ner varma kastruller. Fast jag tror inte vi hinner ta itu med något bordprojekt just nu, det blir nog sedan när huset är klart isåfall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *