Adjö till julen

Bloggen går på halvfart nu under mellandagarna, och det gör jag också. Jag brände nog all min energi och inspiration här på just julen, och för tillfället känns det inte som om det finns så mycket att blogga om. Nyårsmaten? Nä, inte fastslagen än. Vårens trender? Nä, våren är för långt borta. Årets färg 2011? Nä, jag gillar inte rosa. Så lika bra att ligga lugnt en stund och samla energi och lust att blogga igen då kanske.
Här är en av mina julbilder som förblev oanvända före julen. Mina lärkkvistar, ännu en gång. Och snart är det lika lite barr på granen som på dem. Jag tror jag ska kasta ut den imorgon. Eller stommen av den det vill säga. Resten lär ramla av på insidan. Och därmed förklarar jag julbloggandet avslutat här för detta år!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *