Varma drycker

Fredag! Ikväll ska vi nog ta och inviga glöggsäsongen – vi är förmodligen de enda som inte redan gjort det. Jag är  ingen glöggfantast själv- färdiga glöggar ofta är för söta för min smak. Vi brukar ibland göra egna, varma drycker baserade på t.ex. havtornssaft eller äppeljuice. Häromveckan fotade jag några produktbilder åt en lokal havtornsodlare, som nu också tagit fram en  egen havtornsglögg.

Foto: Privat

Receptet på havtornsdrycken här nedan kommer från Allt Om Mat, men även i Vasabladet fanns ett liknande recept förra veckan. Det receptet hittar ni här hos Malin.

Foto: Eget collage med bild och rcept från Allt Om Mat

Vet inte hur mycket jag hinner blogga i helgen – det blir fullt upp med tårtbak, städning och dylikt då det blir dubbla kalas här på söndag med Farsdag och födelsedagskaffe samtidigt. Tårtan ska jag  återkomma till om jag hinner. Trevlig helg!

0 svar på ”Varma drycker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *