Välkomna alla nya!

Oh my! Fick nästan en chock när jag tittade på besöksstatistiken idag och såg att antalet skjutit i höjden de senaste dagarna. Och det kan jag tacka den här tjejen för, som länkade till mig häromdagen. Vill passa på och välkomna alla nya besökare och hoppas att ni stannar! Vill samtidigt tipsa än en gång om Bloglovin, som ju är en jättebra och bekväm tjänst. Själv prenumererar jag på omkring 30 bloggar via Bloglovin. Har tänkt att jag ska göra en lista över de bloggar jag läser här också, men tiden räcker liksom inte till…Hur som helst, det är bara att klicka på Bloglovin-ikonen i högra kolumnen om ni inte vill missa något inlägg!

Foto: Sköna Hem

0 svar på ”Välkomna alla nya!”

  1. Vinkevink från en av nykomlingarna! 🙂 Jag fastnade genast för din blogg och den finns nu på min blogglista. Du har underbart fina bilder! Min inredningsnerv svimmade nånstans mellan barn nummer tre och fyra. Vi köpte vårt (ganska nya) hus för fem år sen och det finns absolut detaljer som kunde förbättras i inredningen. Jag hoppas att jag kan hitta den rätta inspirationen igen bl.a genom din blogg. 🙂 Och du är visst också från Österbotten om jag förstått saken rätt!? Både jag och maken är hemma därifrån, men det är ganska många år sen vi flyttade söderut.
    Keep up the good work! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *