Urban Living

I jakten på en webbshop där jag kunde få tag i både ett skohorn från Blomus och en snygg men ändå billig klädhängare till hallen, halkade jag in på Urban Living. Jonas ville inte ha någon golvstående hängare, så det blev istället en vägghängd sådan, modell Quasimodo Q3 i svart. Jag fick  snabb och personlig servcie hos Urban Living, som även har en fysisk butik som Frida med Trendenser berättade om härÄven Living like Linda skrev om Urban Living härom veckan. Deras sortiment framkallar minst sagt habegär och här är ett axplock av ders produkter som jag verkligen inte skulle tacka nej till.

Foto: Eget ollage av bilder från Urban Living

Uppfrån och ner: Tändare från Blomus, Ljusstake Cubus 4 by Lassen, kolgrill från Röshults, Hot choc från Kshocolat, Tvål, diskmedel och body cream från Savon de Marseille, ett gotländskt fårskinn samt golvlampa från finska Secto Design


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *