Testutlåtandet

I samband med att jag fick förmånen att lotta ut kolsyremaskinen här på bloggen, fick vi även testa en egen maskin här hemma. Det har vi gjort nu, och jag lovade att ge mina synpunkter på den i ett inlägg. Vi hade från tidigare en Penguin-modell från Sodastream och den kommer att stationeras på Tallören till sommaren – vi behöver en på villan också eftersom både jag och Amadeus är beroende av bubbelvatten.

I förhållande till vår gamla kolsyremaskin är Aqvias modell både snyggare och skönare att handskas med. Den känns mer stabil och mindre plastig i än Penguinen. Aningen mindre bubblor kanske det blir med den dock.  Det är också enklare att handskas med plastflaskor än med glasflaskor, som kom med Penguinen, men å andra sidan är det kanske snyggare med glasflaskor på bordet. Men på det stora hela är vi väldigt nöjda med Aqvias maskin och även om utbudet av kolsyremaskiner nästan exploderat de senaste åren så är det nog den jag skulle välja om jag fick välja fritt mellan dem som finns på marknaden.

Foto: Eget collage av bilder från Aqvia, OBH Nordica och Sodastream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *