Stjärnorna på plats

Det blev en pysseldag inomhus idag eftersom Antonia har legat däckad i hög feber sedan igårkväll. Jag passade på att plocka fram och hänga upp alla adventsstjärnor i fönstren. Först i byn, antagligen, men spela roll. Vi brukar julpynta klart till Antonias och hennes pappas födelsedag som är nu på torsdag, och eftersom det är fullt upp i veckan med allt möjligt annat var det bäst att passa på idag. Jag har gått omkring i en månad nu och tänkt att det är för tidigt att tänka på julen – men nu är det ju faktiskt bara en vecka kvar till första advent! Och alla stjärnor och ljusstakar är på plats, likaså alla timers i vägguttagen. Återstår att se om Amadeus kan somna i ljuset av stjärnan i hans fönster ikväll.
Dessutom har Jonas och Tony jobbat utomhus här hela eftermiddagen med att koppla in den sista elen till trädgårdsbelysningen och eluttagen på utsidan, så imorgon kan jag åka och införskaffa ny julbelysning till trädgården och sen är det vara att stöpsla i den!
Ni får stå ut med en rätt så grynig bild nu, men hellre kör jag på ISO 800 än med blixt.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *