Snygga – och svindyra klädkrokar

Varför är det alltid så att när jag hittar något snyggt så är det något med en prislapp som nästan får en att baxna???

Vi skulle behöva någon form av krok eller klädhängare till tamburen. Det har i alla fall svärfar påpekat. Han vill inte hänga sina kläder i skjutdörrsgarderoberna, och kanske det finns fler som känner likadant när de kommer hem till någon. Men man vill ju att denna möbel eller detalj ska fungera med resten av inredningen i den nyrenoverade tamburen också, och det är där problemen kommer in. Hängaren till vänster svischade förbi mina ögon när jag bläddrade som hastigast i en gammal inredningstidning häromdagen. Det visade sig vara en handdukshängare, tänkt för badrum,  från Axor / Hansgrohe, i kollektionen Massaud. Ja, ni hör ju hur det låter. Men ändå trodde jag att jag skulle ramla av stolen när jag såg priset: 22 800 kronor. Jaja, drömma går ju an…
Väggkroken, om man nu får kalla den så, till höger på bilden, är en modell från SMD Design som heter Hayman. Den går loss på 2 985 kronor. Och nåt snyggt under 1500 kronor har jag ännu inte hittat. Vad ska man göra – slå in några sextums spikar eller???

Foto: Eget collage av bilder från Axxor och Urban Living

2 svar på ”Snygga – och svindyra klädkrokar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *