Secto Design på önskelistan

Plöstligt så händer det. Man inser något som borde ha varit självklart en lång tid, men som man inte ens reflekterat över. En sådan aha-upplevelse fick jag häromdagen när jag pysslade med Urban Living-collaget och plockade ut bilden av Secto Designs golvlampa. Vi har ju sökt en ny golvlampa till vardagsrummet lääänge nu, men inte hittat något som känts rätt och prisvärt. Tills nu. Varför har jag inte tänkt på denna deisgnklassiker förut? Ja, en av anledningarna är nog att man så sällan ser den just som golvlampa – mest som taklampa – i olika inredningsreportage. Men golvmodellen i björk känns helt självklar i vårt soffhörn, så nu är det bara att börja spara… 559 euro på Finnish Designs Shop. Upp på önskelistan som number one.

Foto: Secto Design

2 svar på ”Secto Design på önskelistan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *