Säg hej till Dolce Gusto

Vad får man på köksbänken om man tar en koffeinberoende prylbög och ger honom presentkort till Elgiganten som födelsedagspresent? Jo, en Nescafé Dolce-Gusto. Och nu står den där. Och han dricker och myser.
Har ni satt er in i det nya fenomenet med kapselbryggare? Eftersom jag själv inte dricker kaffe är jag inte speciellt påläst, och jag kan inte låta bli att undra om detta bara är en snabbt överflygande fluga.Vad tror ni? Hur som helst, huvudsaken är att den är snygg, haha.

Foto:Nestlé Nescafé Dolce Gusto

0 svar på ”Säg hej till Dolce Gusto”

  1. Precis en sån har vi också kikat på, delvis för att den är så snygg. 🙂 Men sen började jag fundera över om den verkligen ger en tillräcklig variation på kaffet? Eller om man borde köpa en större mirakelkaffemaskin, en sån som maler kaffebönorna själv. Fast de är ju betydligt dyrare… Gusto kostar 179 euro på Prisma tror jag. Vad betalade ni för den på Gigantti? Du får gärna avge en delrapport sen när ni har hunnit testa den ett tag. Gärna i god tid innan jultomten anländer. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *