Röd jul – inspirationsbilder

Här tänkte jag visa bilderna som inspirerade mig till ett julrött sovrum i år. Röda inslag på vit botten. De översta bilderna visar ju en lite mer modern och krispig känsla, medan de övriga är underbara exempel på lantlig bondromantik. Men hur inreder man ett renoverat 70-tals hus på det sättet? Ja, svaret är väl att det inte går. Vi har ju varken något plankgolv eller pärlspont på väggarna, så det var ju inte läge att ta in ett par gamla skidor och ställa dem mot väggen heller. Vårt sovrum blev med andra ord inte speciellt pimpat, det är mer frågan om ett färgbyte på textiler och sånt. Imorgon visar jag resultatet.

Foto: Eget collage av bilder från Expressen Leva & Bo, Ellos och Sisustus Satiini

3 svar på ”Röd jul – inspirationsbilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *