Kalas och Lilla Jul

Det var en nöjd femåring som somnade sött i sin nya säng med sitt nya Bamse-lakan igårkväll. Jag frågade vilken present som var bäst, och hon svarade ”Allt”.  Men en favorit var tveklöst låtsashamstern som kusinerna kom med (se bilden.)  Imorgon kväll blir det ännu fler presenter då mormor och morbror med sambo kommer på middag. Dessutom är det ju Lilla Jul imorgon, vilket betyder att det ju brukar smälla i dörren också då någon av nissarna är och kastar i en lite förhandsklapp.
Nu har vi varit och veckohandlat och hämtat ut ett paket som jag väntat på. Ett paket innehållande en del röda textilier till det nya, juliga sovrummet, där storstädningen och makeovern nu ska genomföras. Täcken ska tvättas, hyllor ska torkas och golv ska skuras. Den som är snäll kanske får se resultatet imorgon.

Foto: Privat

0 svar på ”Kalas och Lilla Jul”

 1. Så härligt när barnen blir glada och nöjda:))))
  Ni ser ut att haft en jättemysig dag.
  Tack för kommentaren om min dukning.
  Hoppas ”tjejerna” nu känner sig Välkomna.
  Ja, lite tid tog det, men jag har varit ledig hela dagen.
  Trevlig Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *