Julänglarna flyger

AllHelgonahelgen  lider mot sitt slut, och Ernst Kirchsteiger sade i en intervju nyligen att hans ”julänglar börjar flyga någon gång kring AllHelgona”. Jag kan erkänna att mina julänglar har flygit bra länge redan i år. Det jag gick igång på var faktiskt stylingen som Ellos hade gjort med årets julprodukter – jag tycker dom har lyckats riktigt bra för en gångs skull. Även H&M Home har flera produkter i sitt julsortiment som jag inte skulle tacka nej till.  Ellos kör i huvudsak med ett lantligt jultema med vitt som bas och röda inslag. H&M Home presenterar tre olika teman; White Christmas, Home Sweet Home och Glamour Party. Jag kommer att återkomma till flera av dessa produkter flera gånger än kan jag lova!

Foto: Egna collage med bilder från Ellos & H&M Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *