Halltavlan

För en tid sedan skrev jag om tavlan vi ska ha i hallen för att dölja elskåpet. Nu är den klar, men det blev en kompromiss som jag inte är helt nöjd med. Jag gjorde flera olika egna bokstavsltavlor, eller vad man nu ska kalla det, och Jonas gillade konceptet. Själv ville jag dock helst ha något annat, men jag vet inte riktigt vad. Den här från Isa Form gillar jag. Men detta var ett budgetalternativ som kändes lagom nu inför julen med alla andra utgifter. 11 euro för en 50×70 cm förstoring på fotopapper från Ifolor kan man minsann inte klaga på. Nästan så billigt att man kan byta närhelst man tröttnat på motivet!

Foto: Privat

0 svar på ”Halltavlan”

  1. Ha! Vilken lustig tavla. ”Det är inte alltid det ser ut så här. Ibland är det värre” är ju verkligen klockren med två små barn i huset 🙂

  2. Alltså, hur man än försöker själv så kommer inte en tavla att bli så här bra.
    Kan man beställa den tavlan eller måste den tillverkas själv?
    /Ronny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *