Första advent

Här fortsätter adventsmyset inomhus idag, med -18 ute imorse och nu också lite snöfall. Härligt stämningsfullt – men sämre går det förstås med löpträningen just nu… Nu på eftermiddagen väntar smörgåsbord och julgröt hemma hos mamma med släkten. Har inte hunnit ta några bilder på det julröda sovrummet än, men det kommer i veckan. Bjuder på en bild från vårt kök så länge. Ha en fortsatt skön söndag!

Foto: Privat

0 svar på ”Första advent”

  1. Mysig tid framöver! Men 18 grader kallt… brrr.
    Har precis lagt ut recept på citrontårtan och såg din fråga om det var en chokladmoussetårta på bilden också. Har nog inte svarat dig så… ja, det är det! En chokladbotten med tjock god chokladmousse och hallon på toppen!
    Ha en fin första advent!
    Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *