Farsdags- och födelsedagstårtan

Farsdag idag.  Maken fick paket på sängen imorse, men  då andra åker vidare hem med presenter får jag istället åka och tända ljus till graven.
Förmiddagen tillbringades utomhus med julkortsfotografering i det vackra vinterlandskapet och en tur med sparkarna. Efter ett tvåtimmars pass i köket står nu  tårtan klar inför kvällens kalas.  Jag brukar nästan aldrig laga vanliga fylltårtor, eftersom de sällan är värda besväret. Gräddtårta ÄR inte gott tycker jag, däremot är det mycket jobb med dem. Istället brukar det bli olika former av cheesecakes och moussetårtor. Men nu har jag gjort ett undantag och bakat en hallonsacher, efter det här receptet. Återstår att se hur den smakar.

Foto: Eget collage med bild från Pirkka

0 svar på ”Farsdags- och födelsedagstårtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *