Extra vinstchans!

Hör upp alla ni som deltog i Aqvia-tävlingen men inte hade turen att vinna! Eftersom vinnaren är bosatt i Sverige kommer AGA ”over there” att skicka en maskin  åt henne, och jag kan alltså lotta ut Rosa Bandet-modellen som en extra vinst! Dock med den förbehållningen att vinnaren själv betalar frakten. Skulle det bli någon i min lokala närhet som vinner så är det förstås bara att hämta den här hos oss. Denna gång behöver ni inte heller besvara någon speciell fråga, det är bara att lämna en kommentar till detta inlägg så är ni med i dragningen, som sker nu på fredagkväll,  den 5.11. Lycka till!

25 svar på ”Extra vinstchans!”

  1. Vilken härlig blogg du har! Någon gång när jag har tid över så brukar jag kika in för att ta del av dina vackra bilder och din energi för inredning!
    Såg nu att du lottar ut en extra grej. Vore skoj att äga en sådan …
    Ha det bäst!
    Anna-Lena Sundell

  2. Nä men oj, vilken tur, eftersom jag missade förra chansen! 🙂 Jag hittade din blogg rätt nyligen och tycker den är jättefin. Speciellt kul med en finlandssvensk inredningsblogg!

  3. Efter ett tips tittar jag in till din blogg lite nu och då. Blir inspirerad av hus- och renoveringsbilder, fastän vi kanske inte i detta skede kan förverkliga idéerna själva. Du tar också själv jättefina, härliga och inspirerande bilder! Självklart vill jag vinna en Aqvia, missade den förra chansen.

  4. Jag deltar gärna igen… kolsyredryckberoende som jag är 😉 (hela familjen skulle bli lycklig att ha en sån, barnen för fri tillgång, pappsen för att han inte behöver bära hem från butikken)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *