En röd jul – men bara i sovrummet

Efter att ha bombarderats med reklam över inredningsprodukter på temat jul nu i några veckor, så finns det en liten del av mig som önskar att jag, bara just för julen, kunde inreda i lantlig stil, med rött och vitt, granris och brodyrer, knytbandslängder och röda stormlyktor. Men det går ju bara inte ihop med resten av huset och inredningen. I sovrummet tänkte jag dock ta ut svängarna lite i år. Rött har nämligen aldrig funnits med som julfärg hos oss, så nu är det dags. Och ett sovrum får ju vara lite mysigt och inte lika minimalistiskt, försvarar jag mig med.  För någon lär få en chock när jag är klar där inne kan jag lova. Och jag kan knappt bärga mig, eftersom jag knappt står ut en dag till med allt det purpurlila som jag plockade in där i höstas. Sovrumsmakeover på G, med andra ord!

Foto: Eget collage med bilder från bl.a. Ellos, H&M Home, Hobby Hall, Iittala och Star Trading

0 svar på ”En röd jul – men bara i sovrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *