Drömmen om en tavelvägg

Jag har samlat på mig en del svartvita bilder som jag skulle vilja göra en hel tavelvägg av. Frågan är bara var. I hallen skulle det ha passat bra, eftersom den annars också går i svart och vitt. Men tyvärr finns det ingen vägg som räcker till där heller. Så jag får väl hålla mig till tåls några år ännu, tills de två extra rummen i nuvarande garaget är ombyggda. Vi ska ha gäst- och arbetsrum där senare. Tavelväggar är så snygga om de är gjorda med omsorg, och just i hallen finns en speciell poäng med det, som jag skrev om här. Nedanstående bild har legat länge i min bloggmapp, men tyvärr har jag glömt var jag hittade den. Snyggt är det i alla fall!

0 svar på ”Drömmen om en tavelvägg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *