Budgetalternativ

Hittade ett prisvärt alternativ till handdukshängaren från Axor igår när jag halkade in hos Furnish. Denna klädhängare från Frost Design heter Wishbone och kostar 3 600 kronor. Långt ifrån 22 800 sek alltså. Riktigt snygg är den. Ännu en gång kan man konstatera att ”di danske kan”. Wishbone är nämligen formgiven av den danska designduon Busk + Hertzog och har sedan lanseringen 2008 belönats med såväl Red Dot som Good Design Award, samt blivit nominerad till 2009 års Designpreis.  Namnet Wishbone kommer från hängarens form, som är lånad av det Y-formade nyckelbenet hos vissa fåglar och som i engelsktalande länder kallas för just wishbone. Att dra isär ett sådant ben från exempelvis julkalkonen och på så vis vinna sig en önskning är förklaringen bakom namnet. Hängaren finns i många olika färger.
Lyx eller budget – lätt val då plånboken avgör!

Foto: Eget collage av bilder från Axor samt Furnish.se

PS Missa inte tävlingen nu – imorgon kväll dras vinnaren!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *