We got GOLV!

Ja, under kan tydligen ske. I fredags lades nämligen golvet in i tamburen, så efter att i ett HALVT ÅR ha gått på cementgolv får vi nu istället känna ett hääärligt klinkersgolv under fötterna när vi kommer in. För att inte tala om när man kommer barfota från duschen och ska vidare genom tamburen! Det är ju helt vansinnigt att man stått ut med cementgolvet i hela sex månader. Tur att man inte visste hur det skulle bli den dagen vi rev tamburen… Innan cementen var på plats gick vi ju som bekant på sand, lecakulor, diverse plankor och annat skit också under ett par månader. Men, nu ligger dom där, plattorna. Som ni ser valde vi att lägga plattorna symmetriskt och inte att ”halta” dem alls. Vi ritade helt enkelt upp fyra olika mönster på vanliga A4-papper, och då fick man en bra bild över vad som såg bäst ut. Ännu ska det fogas förstås också, och lister och fondtapeten och en hel del annat fattas ännu. Golvvärmen är inte heller kopplad ännu. Och så vore det ju inte fel med EL  och belysning heller nu när det är mörkt om kvällarna. Men något säger mig att vi kommer att få vänta länge på det ännu… Man börjar bli vis av erfarenhet, liksom…

Foto: Privat

0 svar på ”We got GOLV!”

  1. Det blir så snyggt!! Dom plattorna (eller i vart fall väldigt lika) funderade vi på till relaxen men det slutade med svart skiffer istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *