Tävlingsdags – vinn en kolsyremaskin från Aga!

OBS! Scrolla ned för nya inlägg!

Jag har fått nöjet att testa en Aqvia-kolsyremaskin under en månad, och har samtidigt  glädjen att presentera den allra första tävlingen här på Sand´s Drömmar! Alla som vill kan delta och priset är en Aqvia Exclusive Créme-kolsyremaskin från Aga, försedd med Rosa Bandets-logon och andra rosa detaljer (dessa kan dock avlägsnas för den som vill). Kolsyremaskinen är värd 139 euro och säljs under en begränsad tid nu under hösten i samband med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, där Aga är en av årets samarbetspartners. Aga skänker 20 euro till Rosa Bandet-kampanjen för varje såld Aqvia-kolsyremaskin med den rosa logon på.  Aqvia-produkterna är nära förknippade med välmående och livskvalitét, och Rosa Bandet-kampanjen representerar också dessa värden, säger man på Aga.  På Aqvia´s Facebook-sida kan man också följa kampanjen.
Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen här är att besvara följande fråga, antingen i kommentarsfältet eller i ett mail till mig (adressen ser du i den högra kolumnen.)

Kommer du att köpa Rosa Bandet eller någon av de andra ”rosa produkterna” nu i oktober? Vilken?

Hoppas att ni är många som vill delta! Tävlingen pågår fram till den 31 oktober, och dagen efter drar jag den lyckliga vinnaren. Lycka till!

20 svar på ”Tävlingsdags – vinn en kolsyremaskin från Aga!”

 1. Självklart stödjer jag Rosa bandet! Känns extra viktigt eftersom mamma haft det och nyligen blev färdigbehandlad. Hon ska på sitt första återbesök till veckan! Har redan köpt en nyckelring med en ”kundvagnspeng” i från RB. Såg också att det finns avfallspåsar, dom ska jag köpa! Och så choklad =)Pins har jag redan på alla jackor så dom hoppar jag över!

 2. Jag kommer stödja Rosa bandet. Min morbrors fru har nyligen behandlats för bröstcancer och vi hoppas att hon kommer förbli frisk. Jag kommer köpa toalettpapper från Lambi, hårvård från Schwarzkopf samt Lady Grey Tea från Twinings. Förutom pin på jackan förstås!

 3. Hej, jag brukar alltid stödja Rosa Bandet på olika sätt både genom direkta bidrag och genom att köpa olika produkter. Nu har jag sett att Scorett har Rosa Bandet-tofflor. Det är ett måste för mig med frusna fossingar.
  Tack för en trevlig blogg!

 4. Absolut ska jag stöda rosa bandet, har inte ännu koll på vilka produkter som finns men nog blir det antagligen via de dagligvaruprodukter man stöter på och så har jag en tendens att ofta falla för sånt som är rosa… så nog lär man hitta något:-)

 5. Ja jag kommer att köpa några av produkterna.De olika hygienprodukterna är sådant som man alltid behöver och det går till en god sak så de ska inhandlas.Det är enkelt att hitta olika saker som hör till Rosa bandet,vilket är bra!

 6. Om jag bodde i vårt västra grannland skulle jag antagligen köpa Mio’s vackra rosa kuddar. Tycker de har en bra idé bakom temat ”en obekväm kudde” då man får med en liten rosa kudde på köpet. Inte så bekväm men en bra påminelse om den obekväma sanningen om hur vanligt det är med bröstcancer bland kvinnor. Då jag inte har någon Sverige resa inplanerad nu så kommer jag att satsa på att köpa finländskt istället, nämligen Iittalas rosa Kivi lyktor, de skulle göra sig bra hemma hos oss. Och, kolsyremaskinen skulle ju vara ypperlig att vinna, då jag länge tänkt köpa en 😉

 7. Oj, måste delta i tävlingen. Vi har ingen kolsyremaaskin 🙂 Rosa produkter har jag redan handlat. Senast idag WC-papper och näsdukar 🙂

 8. Rosa bandet ska absolut stödjas, åtminstone pins choklad å rosor kommer jag att köpa, kanske även nåt annat om man råkar spring på nåt bra!

 9. Jag är lite sent ute, vet inte om det går att tävla ännu, men… jag har köpt åtminstone rosa bandet och rosa bandet bakelser från Vörå hembageri. Goda 🙂 Och en rosa fiskars sax och rosa osthyvel fick jag av min syster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *