Rosa collage

Ett rosa collage som speglar oss själva och våra hem uppmanar Pethra (Design & Inredningsbloggen) och Charlotte (Hemmariket) oss att visa upp. Detta förstås i samband med en Rosa Bandet-kampanjen som pågår nu under oktober. Många av de bloggare jag själv följer  har nappat på utmaningen och jag tänkte inte vara sämre. Nu är ju rosa inte min favoritfärg och den återfinns just nu bara i dotterns rum, men dessa prylar skulle jag inte tacka nej till!
Kolsyremaskin från Aqvia, Kivi-lykta från Iittala och favoritparfymen från Escada: Magnetism. Velourdräkt från Bubbleroom, Hello Kitty-påslakanset från Ellos och en rosa Fatboy till Antonia och nya lakan åt oss själva från Hemtex.

Foto: Eget collage med bilder från ovannämnda sidor

PS Håll utkik här ikväll, då blir det tävling!!!

0 svar på ”Rosa collage”

  1. Fint kollage! En Fatboy junior valde jag också ut för mitt kollage. De är fina och användbara. Må så gott och trevlig helg (lite i förtid)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *