På tranbärsmossen

Igår avslutades villasäsongen definitivt för i år. Skafferiet tömdes, alla utemöbler fördes under tak och all målfärg togs hem inför vintern. Som alltid är det med stort vemod man lämnar Tallören den sista gången på hösten. Sju månader och sisådär 200 dagar har vi nu framför oss innan det är vår och dags för en ny säsong igen.
Denna söndag har vi bland annat varit ute på tranbärsmossen med familjen H, vid en insjö på vår egen mark. Så mycket bär fanns det dock inte kvar – någon annan hade hunnit före. Jonas plockade det som fanns, Antonia letade fågelfjädrar, Amadeus körde stockbil och jag tog några bilder. Sen hade vi kaffe- och kakaopaus bland getporsen och kråkbärsriset innan vi promenerade tillbaka till bilarna. Och vet ni, i fredags medan jag och barnen var iväg norrut på äventyr, hände stora saker här hemma. Mer om det senare…

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *