Helg

Fredag. Jag var ute på en PW med Amadeus på förmiddagen och bilden nedan tog jag då. Antonia med mellannamnet Nakenfis vägrade förstås att klä på sig vinterkläderna och fick därmed stanna inomhus med sin pappa, som hade kontorstid. Nu är det så mycket som borde hinnas med innan kvällen att jag inte vet var jag ska börja. Men en bra idé vore väl förstås att logga ut härifrån först. Hinner knappast blogga med före söndagkväll, så jag önskar er ett trevligt veckoslut!

Foto: Privat

PS Såg att Hannah utmanat mig till att avslöja sju hemligheter om mig själv här, men eftersom jag inte driver bloggen som någon dagbok utan bara i inspirations- och arkiveringssyfte, så väljer jag att stå över. Du får helt enkelt hålla till godo med det jag berättade här, Hannah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *