Happy friday

Fredag och full rulle. Jag har veckostädat och så har vi haft trevlig besök och leksällskap åt Antonia en stund. Imorgonbitti bär det av mot Tammerfors. De nya skjutdörrsgarderoberna ska med hem från det stora varuhuset, och förhoppningsvis hittar vi nya utelampor också på Bauhaus. Men först ska vi fånga det som är kvar av fredagen. Ikväll blir det Idol och gratinerade trattkantarellsmörgåsar när barnen somnat. Inköpslista och reseplanering får vi väl försöka hinna med i reklampauserna ikväll!
Vid bordet njuter vi just nu av dessa fina blommor som jag överraskades med igår. Bakom skymtar en guldfärgade påse med två flaskor gyllene droppar också… 🙂 Tack Anne!
Önskar er en trevlig helg!

Foto: Privat

0 svar på ”Happy friday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *