Halltavla

Jag fick otroligt nog en stund för mig själv idag på förmiddagen, och började fundera på tavlan vi ska ha i hallen. Vi ska nämligen dölja det smått enorma elskåpet med en tavla i storleken 50×70 cm, försedd med en svart Ribba-ram. Jag har sett framför mig ett collage med både text och bilder av alla familjemedlemmar, men efter att ha surfat runt i jakt på inspiration känns det som om texten och någon grafisk illustration börjar ta överhanden istället. Dessa exempel är från Isa Form. ”Park your shoes” vore minsann behövligt med tanke på maken, men hur välkomnande är den texten för övrigt folk? Hm… Vi får se var jag landar.  Följetongen lär fortsätta.

Foto: Collage av bilder från Isa Form samt skärmdump av egen skärm

2 svar på ”Halltavla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *