Halleluja moment

Vår elektriker har nu varit här i två omgångar, så nu har vi, tro det eller ej, belysning i tamburen! Det är ju bara typ nio månader sedan sist!!! Allt är dock inte kopplat och klart ännu men maken behöver i alla fall inte längre sitta med sladdlampan inne på sin toalett, haha. Ett ännu större halleluja moment var det dock nu på förmiddagen då fondtapeten kom upp på väggen. Oj vad vi är nöjda med den! Jag får nästan lust att flytta vardagsrummet till hallen och göra vardagsrum till tambur nu istället, så fin som den är. Och ta i trä, men nu ser det faktiskt ut som om den här renoveringen ska bli klar före jul!
Tapeten heter Black Beech och kommer från Photowall.fi.

Foto: Privat

9 svar på ”Halleluja moment”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *