Blogglänka!

Malenami utmanar sina bloggvänner att länka till alla finlandssvenska bloggar de läser, vilket ju är en bra idé. Det pinsamma är bara att för min egen del är dom väldigt få. Jag läser mest rikssvenska bloggar, men det beror främst på att det är i Sverige man hittar inredningsbloggar på svenska. Här är de väldigt sällsynta, och om jag läser en blogg så ska den antingen handla om inredning, vara skriven av någon jag känner eller, som i Malenami´s fall, bjuda på många, vältagna och fina bilder. För mig är bra bilder jätteviktigt för att en blogg ska vara intressant.
Så här skriver Malenami: ”… antingen läser vi inte varandras bloggar, utan förlitar oss på den svenska bloggmarknaden, eller så vill vi ge sken av att inte läsa varandras bloggar. Jag tror på den senare. Kanske är den jantelagen som präglar detta själviska beteénde?”
Exakt. Om det är någonstans jantelagen regerar så är det i den här byn. Man ska minsann inte tro att man är något – men det tycks en del tro att man tror, bara för att man har en blogg… Voi, voi, säger jag bara…
Förutom Malenami läser jag också Hannahs blogg (vi är hemma från samma by), Jessica´s blogg (Jessica är sambo med min lillebror och de bygger hus tillsammans) samt då och då också denna blogg. Och så självklart min kompis Lindas blogg, som är en stor källa till kunskap för den som är intresserad av hälsa.  Har ni tips på några bra, finlandssvenska livsstils-eller inredningsbloggar så hojta till i kommentarsfältet – jag hittar dem nämligen inte!

PS Det är sista veckan som tävlingen om en kolsyremaskin från Aqvia pågår – missa inte chansen att delta!

0 svar på ”Blogglänka!”

  1. Jantelagen är ett gissel, även här .Stick inte ut på ngt sätt, helst ska självförtroendet vara på botten… man borde lära sig att strunta i vad andra tänker och tycker. Å det gör de fast än hur man svänger sig. Fin blogg, fina bilder, fina intressanta ideér…tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *