Trampstenar av trä

Var och varannan inredningsbloggare har ju skrivit om Hasselfors Gardens / Kekkiläs trampstenar som lanserades till den gångna sommaren. Så även jag. Jag köpte dock aldrig några. I helgen fick jag syn på denna bild i en broschyr från Tikkurila. Fyndigt! Nästan så att man kunde tro att Ernst varit framme här. Det här var en riktigt kul idé som jag tror jag ska anamma, bara vi får sandstranden gjord på Tallören. Det är inte så enkelt att få ut ett släp med sand sjövägen…

Foto: Skärmdump från Tikkurila

5 svar på ”Trampstenar av trä”

  1. Oj jag drar mig till minnes den gången Johan pustade med motorsågen o motvilligt sågade till sånt ”tjafs”. Jag hade gångar i mitt trädgårdsland…trissorna har ruttnat vid det här laget o trädgårdsland!!??!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *