Trädgårdfacklor del 2

Jag har skrivit om facklor tidigare, men nu när kvällarna återigen är mörka så blir frågan aktuell igen. Och nu skulle en sådan investering kännas mer berättigad när trädgårdsmake-overn äntligen är gjord. För det är onekligen en investering – i alla fall om man som vi bara har ögon för Blomus´ trädgårdsfacklor. De har flera modeller att välja mellan, men som vanligt visade det sig att den vi tyckte bäst om också var dyrast. Varför är det alltid så? Det är modellen nere till vänster, i svart och aluminium, som jag tänker på. Den heter Barra och finns bl.a hos Perlan Living för ca 1280 SEK/st. Hur kan motsvarande modell men i bok och aluminium vara hälften billigare? Frustrerande. Hur som helst ligger dessa facklor väldigt högt på min önskelista just nu.

Foto: Bilder från Blomus och Perlan Living

0 svar på ”Trädgårdfacklor del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *