Tappat fokus

Jag måste erkänna att jag just nu känner lite som en av mina favoriter, Perlan, gjorde här.
Den här bloggen startade jag pga mitt inredningsintresse, men just nu finns det tusen andra saker som känns både viktigare och roligare än just inredning. ”Orka träna när det finns kladdkaka”, heter en populär grupp på Facebook.  Orka blogga när man kan träna., säger jag då. Orka byta gardiner när det finns svamp i skogen, känner jag.  Och så vidare. Fokus ligger på allt annat än inredning just nu. Såsom träning och LCHF. Sorg och minnen. Äpplen och svampplockning. Fönstertvätt och fotoböcker. Och sist men inte minst – kläder. Jag vill shoppa, shoppa, shoppa. Höstkläder. Nytt. Massor. Och idag blev jag kär, i ett par stövlar. Så jag köpte dem. Men jag lovade mig själv, i denna bloggs begynnelse, att jag aldrig, aldrig någonsin skulle blogga om kläder och mode. Så då får jag väl göra stövlarna till inredning. För dom är så snygga att jag helst skulle vilja lägga dem på sideboarden och beundra dem där varje kväll. Och ikväll ska jag göra det. Och sitta i soffan och läsa nya Plaza Interiör, fast på finska. Se där ja. Där kom inredningen in i alla fall.

Foto: Privat

4 svar på ”Tappat fokus”

  1. men åh, goaste du 🙂 Vad skönt att det inte bara jag är jag som tappat lite fokus på inredning just nu. Men nog tusan ska man blogga om det man tycker om? Varför ska man sitta och blogga om något man tror att andra vill läsa.. Nope.
    Tycker gruppen ”Orka träna när det finns kladdkaka” är helt underbar!! Exakt så känner jag! hahahaa
    kram till dig!

  2. Det är väl nog så det är för alla, intressena går i perioder. Jag tycker det är ok med ett och annat inlägg om mode mellan varven också, lika roligt att läsa det:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *