Ny muminmugg

Den 1 oktober lanseras vinterns/julens nya muminmugg från Arabia. Muggen har fått namnet ”Skidtävling” (”Hiihtokilpailu”) och ser ut så här. På muggen finns flera av karaktärerna från Mumindalen. Stinky har gått ur skidtävlingen som förlorare och tröstas av sina vänner, medan Snorkfröken och Lilla my beundrar tävlingens segrare.
Vårt vitrinskåp är välfyllt av muminmuggar, och det brukar vara tradition att barnen får varsin tallrik eller mugg till julklapp. Någon annan som samlar på muminmuggarna?

Foto: Arabia

0 svar på ”Ny muminmugg”

  1. Här samlas det nog också på muminmuggarna… skåpen börjar vara så fulla av dem att man nog aldrig kommer att behöva alla på samma gång, men det är ju ganska trevligt att kunna duka med muminmuggar i samma/matchande färgskala förstås 🙂
    Lite snopet att den här julmuggen är ljusblå, de från tidigare år har ju varit mörkblåa så de har passat bra ihop då man t.ex. har serverat glögg eller julkaffe i dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *