Ny färg i sovrummet

Vilken vecka. Jag är helt slut. Förra veckan ägnade jag tre dagar åt att tvätta alla fönster. Denna vecka har jag ägnat varje kväll åt att sy nya gardiner, som jag ”hintade” lite om i det här inlägget. Till kök och vardagsrum blev det paneler och en fuskhissgardin i mitt absoluta favoritmönster – Malaga från Borås Cotton. Har detta tyg i flera andra färger också, bl.a. i rött i Antonias rum, svart i Amadeus´rum och en uppsättning i grönt också till köket. Nu blev det det grå-beige-svarta tyget, men bilder på det får ni se nästa vecka när kuddar och allt är klart.

Till sovrummet blev det nya, enfärgade paneler också eftersom jag bytte accentfärg där nu till hösten. Det turkosa åkte ut och in flyttade plommonlila. Absolut ingen favoritfärg för min del, men väldigt inne just nu och så är det ju alltid kul med lite omväxling. Här finns före-bilderna. De nya knäppte jag i all hast igår – utan någon föregående styling eller städning.

Foto: Privat

3 svar på ”Ny färg i sovrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *