Malaga i vardagsrummet

Nu har de nya gardinerna hängt uppe i vardagsrummet och köket en tid, men jag har inte hunnit ta några bra bilder – fast jag lovade göra det. Har ju egentligen inte visat några bilder alls från vårt vardagsrum här på bloggen någon gång, och det har sina skäl. För det första är jag extremt missnöjd men taket, som jag skulle vilja måla vitt eller byta till en ljus panel, fullsmattrad med spottar förstås. Belysningen där är under all kritik nu. För det andra har jag grym ångest över klinkersplattorna vi valde till muren som går från spisen och längs hela tegelväggen. Vad vi ska göra åt saken vet jag inte. För det tredje ska flera av möblerna bytas ut – bland annat den vilsna fåtöljen som inte har något att göra med sofforna, och golvlampan då, som jag skrivit om tidigare. Men här är nu i alla fall några bilder där de nya gardinerna syns, i mitt favoritmönster Malaga från Borås Cotton. Soffbordet och en sideboard som inte finns på bilden är från BoConcept, sofforna från Isku och bänken vid fönstret från Ikea. Fåtöljen och golvlampan som lever farligt är båda från Jysk.

Foto: Privat

4 svar på ”Malaga i vardagsrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *