Klinkersmönster

Någon som ännu minns vår farsturenovering? Nej, knappast… Det har ekat tomt i hallen sedan påsken, typ, eftersom ingen hunnit med projektet. Hela våren och sommaren har vi alltså gått på cementgolv där, och jag har tappat räkningen på hur många gånger golvet spacklats och slipats och primats. Men nu är det faktiskt klart för klinkerläggning – om nu någon hade tid med det vill säga. Och om vi kunde bestämma oss för vilket mönster vi ska ha på plattorna. De är grå och har måttet 60×80 cm. Frågan är om man ska lägga dem symmetriskt eller ”halta” dem, antingen hälften-hälften eller en tredjedel? Har försökt att jämföra golven på de här bilderna, men blir inte klokare. Förslag?

Foto: Collage av bilder från Konradssons Kakel

0 svar på ”Klinkersmönster”

  1. Jag tycker att det är klart snyggast med symetriskt. Härhemma står vårt kakel/klinkerprojekt också still. (vi skulle börjat förra hösten) Men nu hoppas vi hinna börja snart. Vi ska bara komma överrens o plattor och annat först också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *