Heta stövlar

Vi flydde alla måste här hemma igår morse och har tillbringat ett avkopplande dygn på Tallören i höstluften. Klyvit ved, byggt koja åt barnen, ätit svampsmörgåsar och äppelpaj. Och jag fick inviga mina nya gummistövlar, som jag är tokkär i – även om det inte är några Hunters. För nej, jag är minsann inte född med silverskeden i munnen och kan därmed inte betala 155 euro för ett par stövlar, även om de verkar vara ett av de hetaste modeplaggen just nu – i alla fall i bloggvärlden. Se bara här, här och här. Och därmed blev detta ännu ett modeinlägg nu då, hmpf… Lyx eller budget kan man ju också kalla det. Vilka väljer ni – Viking eller Hunter? Jag kan tillägga att mina Vikings är supersköna på!

Foto: Eget collage av bilder från Viking och Hunter

Fotnot: Hunter gummistövlar eller Hunter Wellington Boots blev ursprungligen designat för den Skotska ojämna terrängen och det oförutsägbara vädret, redan 1856. Gummistövlarna har idag blivit en klassiker på landet, i städer och till festivaler världen över. Stövlarna är kända och älskade för deras fantastiska komfort och slitstyrka. Gummistöveln ses i dag ofta i modereportage, tillsammans med såväl kjol som med byxor. Hunter stövlarna associeras både med den brittiska monarkin och engelskt bondliv. Hunter har länge varit en hovleverantör av jaktstövlar till det brittiska kungahuset.

3 svar på ”Heta stövlar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *