Det händer i Hesa i helgen

Vi är hemma på landbacken denna helg, och det är första helgen sedan början av maj som vi inte är på villan. Jag har ägnat en stor del av dagen åt – just det – shopping!  Men hade man varit lite bättre på långtidsplanering än vad jag numera är, efter åren hemma med barnen, så hade jag varit i Helsingfors denna helg, och slagit två flugor i en smäll. Nämligen Habitare 2010 – möbel, inrednings- och designmässan, som pågår för fullt – och också sprungit det första Midnattssloppet som ordnas i Finland. Det går av stapeln ikväll i Hesa. Oj vad kul det hade varit! Jag får försöka bli bättre på det här med planering så att jag hinner anmäla mig nästa år. Och beträffande mässan så ordnas den ju också varje år. Nu får det duga med lördagsmys hemma istället. Trevlig fortsättning på helgen!

Foto: Pressbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *