1-årsjubileum

Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga, och det här var den allra första bilden jag publicerade. Den är tagen den 3 september 2009 vid en av byns båthamnar. Jag funderar dagligen på huruvida jag ska fortsätta blogga eller inte, men så länge jag inte är säker så fortsätter jag. Det händer en del här just nu som jag gärna skulle blogga om, men tiden räcker inte till. Och med risk för att låta tjatig, så vore det ju förstås väldigt mycket roligare om fler av er läsare gav sig till känna med en kommentar då och då. Smygläsning – är det nåt österbottniskt syndrom det kanske, hehe? Skämt åsido, ikväll ska jag försöka hinna fota lite igen, och så väntar fem meter tyg på att tas om hand. Vad det ska bli får ni se senare, kanske!

0 svar på ”1-årsjubileum”

  1. Ibland funderar jag också om jag ska blogga, varför jag gör det och för vem. Känns lite osäkert ibland faktiskt. Men egentligen skriver jag för mig själv mest. Tycker om det. Tycker om att dokumentera min vardag.
    Och jag tycker om att läsa din blogg. Se på dina fina bilder. Läsa om er vardag. Fortsätt!

  2. Hej! 24-årig mamma från Jakobstad. Fastna för din blogg via en annan blogg. Jag älskar inredningsbloggar och får inspiration av din!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *