Termoskannor

Nästa vecka blir det 2-årskalas här i huset, och nyss då jag städade undan på bänken i köket fick jag syn på vår tragiska termoskanna, som kommer att behövas då. Den har använts flitigt utomhus under sommarens alla kaffepauser och även om  den fyller sin funktion är den ingen fröjd för ögat. Mellan de yttersta höljena, som är vita men ändå genomskinliga, har det runnit kaffespill och vete sjutton hur man får bort det. Någon som vet? Jag kan erkänna att jag varken orkat eller hunnit undersöka kannan desto närmare… Men varför slipper kaffet dit överhuvudtaget? Man har ju annat att göra än att demontera en termos efter varje användning.  Ska man behöva satsa på en kvalitetstermos, även om det tar emot väldigt mycket – eftersom man inte ens dricker kaffe själv? Och i så fall – vilken?

Foto: Eget collage av bilder från DanskDesign

0 svar på ”Termoskannor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *