Saft, saft, krusbärssaft

Den här veckan har försvunnit i en rasande fart. Maken har tillbringat all sin vakentid i tröskan – jag har plockat de sista vinbärsbuskarna, rensat frysen på saftbär och saftat, saftat, saftat. Jag vill inte se en ”saftmaja” på flera år. Men nu är dom bortplockade i alla fall, alla vinbären, och snart krusbären också. Vi brukar göra smoothies varje morgon till frukost vintertid, och krusbär är perfekt till det. Men i nr.13 av Allt Om Mat hittade jag ett recept på krusbärs-och honungssaft, som jag skulle vilja testa. Kunde vara gott att dricka varm senare i höst, med en skvätt calvados eller nåt i…

Foto: Scannat från Allt Om Mat 13/2010

0 svar på ”Saft, saft, krusbärssaft”

  1. Jag som grävde bort våra krusbärsbuskar för jag visste ändå inte vad jag skulle göra med bären (förutom goda kakor!). Så kan man göra smoothies! Suck….

  2. Låter som ett jätte bra saft recept, jag skall verkligen försöka mig på detta. Har lite trauma av hemmagjord saft från barndomen, tydligen var min mommo inte så bra saftkock! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *