Rönnbär

Plockade de första rönnbärskvistarna till kalaset igår och ställde dem i en vas på trädgårdsbordet. Jag gillar rönnbär. Jag gillar det mesta som kännetecknar sensommar som övergår i höst. Rönnbären använder jag dessutom till gelé, blandat med äppel. Det blir en perfekt kombination, lagom syrlig och lagom bitter. Och i år blir skörden god av dem båda, så snart blir det gelékok igen. Inredningsinspirationen  däremot står på noll just nu, så ni får hålla till godo med recept, naturbilder och annat istället.Vilka ni nu än är, alla ni som aldrig ger er till känna här men som uppenbarligen läser och är från samma trakter som jag. Synd att finlandssvenskarna ska vara så mycket sämre än svenskarna på att kommentera bloggar!

Foto: Privat

0 svar på ”Rönnbär”

  1. Rönnbär är jättefina att dekorera med den här årstiden, jag har också flera vaser att stå på terassborden:-) Har dock inte kommit mig för att försöka göra något ätbart av dem.

  2. Jag brukar väl kommentera nu och då men kunde ju öka frekvensen lite… Den senaste tiden tycker jag nog att väldigt många rikssvenskar också klagat på för få kommentarer, kanske folk har blivit nät-lata?
    Från det ena till det andra. Var har du lärt dig att använda Photoshop? Finns det någon bok du rekommenderar eller så? Jag är väl hyfsad på grunderna i PS men skulle gärna få lite mera kött på benen och göra snyggare finish:ar på mina bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *