Plädar, plädar, plädar…

Besatt av plädar? Nej då. Jag ska förklara. I våras köpte jag den gröna pläden, som då var nyinkommen på Hemtex. Grönt har ju varit accentfärg här i kök och vardagrum hela våren och sommaren. För ett par veckor sedan fyndade jag den röda och beige för 10 euro/st på rean. Då ville jag ännu ha den turkosa också, eftersom vi nu har turkost som accentfärg i sovrummet, men snålheten tog över och jag lät bli. Men häromdagen tog jag och barnen en sväng i butiken igen (ja, vi var ändå i samma köpcenter av mer berättigade skäl – nämligen för att köpa de första kortkalsongerna till Deo som nu ska bli torr ;)), så fanns det några turkosa plädar kvar, nu ännu mer nedsatta. Jag betalade nu 7,45 euro för den då nypriset var 24,90 euro. Köpte lite annat smått och gott också betalade 15,20 euro för alltihopa, då det innan skulle ha kostat nästan 70 euro. Så säga vad man vill om Hemtex, men deras rea gör i alla fall rätt för namnet! Och självklart finns det en baktanke med alla dessa plädar också – men mer om det en annan gång…

Foto: Privat

0 svar på ”Plädar, plädar, plädar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *